Laplander Forum online since 2003   Today: 21 februar 2024  
Kalender
Ingen hendelser
   

Velkommen, Gjest
Brukernavn Passord: Husk meg

Midsommarfest,,
(1 besøkende) (1) gjest
 • Side:
 • 1

EMNE: Midsommarfest,,

Midsommarfest,, 17 år, 4 måneder siden #802

 • danneape
 • FRAKOBLET
 • Moderator
 • Innlegg: 274
 • Karma: 30
Ämne: Midsommarfest.............

TILL ALLA ANSTÄLLDA

Det är med stor glädje jag informerar er att företaget skall ha midsommarfest som skall firas med utegrillning vid Hällens Badplats den 22 juni. Vi arrangerar med bord och stolar, utebar, salladsbuffé och en tvåmansorkester kommer att spela mysiga sommarsånger under aftonen.

Dags att koppla av och njuta av kvällen! Ni kan se fram emot att möta vår VD som kommer att vara lekledare och även ansvara för att midsommarstången kläs.

Ni får gärna ta med egen snaps - företaget står för fritt vin, öl och alkoholfritt! Jag önskar er och era familjer en härlig midsommar!
Tina Johansson, Ansvarig för personalfrågor

3 juni
TILL ALLA ANSTÄLLDA

Det var inte alls meningen att gårdagens meddelande skulle isolera våra icke-svenska kollegor. Med tanke på att vår t midsommarfirande grundar sig på ogudaktig asatro, så har vi beslutat oss för att kalla vårt möte \"våravslutning\". Som en följd av detta kommer det varken att finnas en majstång eller sjungas några snapsvisor. Jag önskar er och era familjer en trevlig tid.
Tina Johansson, Ansvarig för personalfrågor


4 juni
TILL ALLA ANSTÄLLDA

Efter påstötningar från en medlem i Anonyma Alkoholister kommer vi att ha ett \"torrt\" bord. Det kommer därför endast att serveras alkoholfritt vin och lättöl till buffen.

Med tanke på de löneförhandlingar som just genomförts har facket lagt in en intervention om medtagande av egen snaps. De anser det vara ett hån mot de lägst avlönade medarbetarna att känna sig tvingade till att ta med egen snaps. Därför kommer det att vara förbjudet att ta med sig egen starksprit.
Tina Johansson, Ansvarig för personalforskning


8 juni
TILL ALLA ANSTÄLLDA

För att tillfredsställa alla avdelningens medlemmar i \"Weight Watchers\" kommer vi att ställa ett bord ett stycke från grillen. Dessutom kommer en mobil toalett att ställas ut för de två som väntar barn. Jag har beslutat att bögar får sitta bredvid varandra. Lesbiska kvinnor behöver dock inte sitta bredvid bögarna, utan får ett bord för sig själva. Självklart får bögarna ett blomsterarrangemang på sitt bord!
Är ni nöjda nu?
Tina Johansson, Ansvarig för dårhuset


10 juni
TILL ALLA ANSTÄLLDA

Efter samtal med några medarbetare så kommer vi att skydda icke-rökare för rökare och placera rökar- respektive ickerökarbord i varsin ände av badplatsen. Alternativt placeras rökarna i ett alldeles eget, tättslutande, tält. Som ett annat alternativ finns möjligheten att sätta alla icke-rökare i livräddningsbåten ute på sjön!
Tina Johansson, Ansvarig för förtryck av personal


11 juni
TILL ALLA ANSTÄLLDA

Vegetarianer! Jag har bara väntat på er! Jag struntar fullkomligt i om det passar er eller inte: Vi kommer att grilla!!! Om ni vill får ni gärna flyga upp till månen för att den 20 juni kunna sitta så långt bort som möjligt från \"dödsgrillen\", som ni kallar det. Njut av salladsbuffén och käka råa tomater! Förresten: Tomaterna har också känslor. De skriker när man skär i dem, jag har hört det. Där fick ni!
Jag önskar er alla en urusel midsommar.
Slampan från tredje våningen


15 juni
TILL ALLA IDIOTER PÅ AVDELNINGEN

Frågan från miljövännerna om varför vi måste förbränna organiskt material och förstöra ozonskiktet när vi grillar var droppen.
Jag fullkomligt skiter i er midsommar!!!
Gör va fan ni vill.
Sup er fulla och kola av!!!
Tok-Tina


16 juni
TILL ALLA ANSTÄLLDA

Jag är säker på att jag talar för oss alla när jag önskar och hoppas att Tina Johansson är på bättringsvägen. Det skulle uppskattas mycket om ni hjälper till och skickar många \"krya på dig\"-kort till avd. 32, Psykologiska rehabiliteringen här i stan.

Ledningen har under tiden bestämt att det inte kommer att bli någon fest den 22 juni. Ni får ledigt denna eftermiddag på företagets bekostnad.
Fredrik Lindfors, Tillförordnad ansvarig för personalfrågor

Ha en riktigt trevlig midsommar !

Re:Midsommarfest,, 17 år, 4 måneder siden #805

 • Trond
 • FRAKOBLET
 • Moderator
 • Innlegg: 1523
 • Karma: 38
Slik er det alltid!
..man forsøker å gjøre noe godt, også får man bare klager
..Trond
 • Side:
 • 1
Kopirett Laplander.nu
Det tok 0.64 sekunder å laste siden
Top of Page